Skapa konto

Du behöver skapa ett användarkonto för att kunna anmäla dig till Nätbildarnas distanskurser. Fyll i rutorna nedan och klicka på knappen Spara för att skapa ditt konto.

 

Förnamn    
Efternamn    
Personnummer
 
  ÅÅÅÅMMDD-NNNN
 
       
 
Postadress    
Postnummer    
Ort    
Län  
 
Mobil/Telefon    
E-post  
 
    Ange en e-postadress som fungerar och vars brev du kan läsa. Den e-postadress du anger här kommer att bli ditt kontos användarnamn (login).
 
 
 
Markera din högsta tidigare studienivå   EjGrund, Har ej slutfört grundskola

Grund, Har slutfört grundskola

Gym1, Har slutfört grundskola samt påbörjat men ej slutfört gymnasieutbildning, ELLER har slutfört gymnasieutbildning med studiebevis men utan examen

Gym2, Har slutfört 2-årig gymnasieutbildning (det gamla linjegymnasiet)

Gym3Hsk, Har slutfört 3-årig gymnasieutbildning och har behörighet till högskola, ELLER har slutfört utländsk gymnasieutbildning med komplettering till grundläggande behörighet

Hog, Har slutfört högre utbildning (högskola eller universitet)

Gym3Yhsk, Har slutfört 3-årig gymnasieutbildning och har behörighet till yrkeshögskola men saknar behörighet till högskola

UtGym, Har slutfört utländsk gymnasieutbildning men saknar högskolebehörighet

 
 
 
   
Lösenord  
Hitta på ett lösenord för ditt användarkonto. Lösenordet måste vara minst 3 men max 32 bokstäver och/eller siffror långt. Använd inte å, ä eller ö.
 
 
Upprepa lösenordet  
Upprepa lösenordet du skrev in i rutan ovan.
 

 

Registrering av personuppgifter

När du skapar ett användarkonto på Nätbildarnas webbplats registreras dina personuppgifter i vårt system. Det följer de nya EU-reglerna kring insamling av personuppgifter (GDPR).

Uppgifterna som registreras är: Förnamn, efternamn, personnummer, postadress, postnummer, ort, län, mobil- eller telefonnummer, e-postadress samt de kurser du ansöker till.

Dessa uppgifter används för att vi ska kunna kontakta dig samt skicka intyg till dig efter slutförd kurs. Personnumret används så folkhögskolornas utbildningar subventioneras av statsbidrag. Det gör att utbildningarna blir betydligt billigare.

Personuppgifterna lämnas även vidare till de folkhögskolor som leder de kurser du ansöker till. De skolorna kan i sin tur skicka dina uppgifter till CSN samt eventuella övriga instanser. Du har alltid rätt att begära ett utdrag över de av dina uppgifter vi registrerat.

Nätbildarna handhas av Sverigefinska folkhögskolan, www.svefi.net

Administratör för Nätbildarna: Mats Holmgren, mats.holmgren@svefi.net